Hovedside
Opp
Visjonen
Fotballskole
SommerGØY med fotball
Påmelding
Kontakt oss
Lillesand Stadion
Lenker
Pressen om Festivalen
Lillesand Fotballakademi
Tips til unge fotballspillere
Fotballbøker
Fotballbøker (NY)

Fotballfestivalen 2011 arrangeres i samarbeid med:

Suksess for TINE Fotballskole på Lillesand Stadion

For 5.året på rad arrangerte fotballgruppa i Lillesand IL TINE Fotballskole for barn mellom 6-12 år. Over 200 deltakere var med de tre dagene fra 22.-24.juni. Skolen ble på ny en suksess både deltakermessig, arrangementmessig og økonomisk for fotballgruppen som allerede har begynt å planlegge fotballskolen i 2007.

Fotballformann Rolf Åge Børresen er veldig fornøyd med årets gjennomføring. - Selv om vi ikke hadde det beste av vær, ble likevel skolen gjennomført etter planen. Vi lykkes veldig bra fordi vi er flinke på planleggingen og fordi vi har en flott og entusiastisk stab av instruktører som følger opp 100% gjennom tre dager!

1.dagen under skolen ble preget av masse regn, men dette så ikke ut som å legge noen demper på interessen og iveren hos de mange barna, selv om regntøy og støvler ikke alltid er det mest hensiktsmessige tøyet å spille fotball i. Men humøret og gleden var på plass og det var en sliten, men glad gjeng med barn som dro hjem etter endt dag 1.

Dag 2 gikk bedre værmessig og selv om det kan være lenge å holde på 6 timer med fotball, ble fredagen lagt opp slik at det også ble arrangert en egen Natursti for deltakerne på ettermiddagen. Etter stien vanket det is, og det var et populært innslag.

På avslutningsdagen var forventningene høye før årets Verdensmesterskap som var temaet for avslutningsturneringen. Det ble en fantastisk avslutning i flott vær, med topp stemning og flere hundre foresatte og slektninger som fulgte hvert spark og mottak fra sidelinjen. Etterpå var det diplomutdeling og trekning i lotteriet som ble arrangert.

Konklusjonen er grei; TINE Fotballskole 2006 ble på ny en suksess!

Vel møtt til Fotballfestivalen 2007!  

Billedgalleriet fra fotballskolen og sommerproffen er lagt ut.

 
Test fotballkunnskunnskapene

Fotoalbum:

Pressen skriver om 
Fotballfestivalen:

For mer informasjon, ta kontakt med Rolf Aage Børresen på mobil: 489 92 445