Hovedside
Visjonen
Fotballskole
SommerGØY med fotball
Påmelding
Kontakt oss
Lillesand Stadion
Lenker
Tidligere Fotballfestivaler
Pressen om Festivalen
Lillesand Fotballakademi
Tips til unge fotballspillere
Fotballbøker
Fotballbøker (NY)

Fotballfestivalen 2011 arrangeres i samarbeid med:

Andre relevante lenker:

LIllesand IL
På sine hjemmesider presenterer idrettslaget seg selv og aktiviteten som skjer i regi av laget. Laget har bl.a. grupper for fotball, håndball, friidrett, ski, turn, tennis og svømming.   

Lillesand IL Fotballgruppen på N3 Sport
Arrangør av Fotballfestivalen. Klubben har ambisiøse målsettinger om å kunne tilby et godt fotballtilbud til barn, unge og voksne.

Lillesand Fotballakademi
Sørlandets først fotballakademi åpnet i august 2008. Nærmere 170 elever fra og med 2.klasse til videregående skole er med på en rekke tilbud både før skoletid og i forlengelsen av skoledagen.

Norsk Fotball Akademi
Medarrangør av Fotballfestivalen. FOTBALLAKADEMIET er et fotballkompetanseselskap hvis oppgave er å identifisere, utvikle og distribuere fotballkompetanse.

Lillesand turistkontor
Sommerturister fra fjern og nær kjenner Lillesand som en innbydende, ren og hvit idyll, hvor solen reflekteres i hvite trehusvegger. Byens turistkontor har mye spennende å by på. Her kan du lese mer om sommerens tilbud og ikke minst få ytterligere informasjon om servicetilbud og overnattingsmuligheter.

LillesandsDaene
LillesandsDaene er byens eget kulturarrangement med et spennende program av kultur, kunst og idrett. Mange kjente artister vil besøke Lillesand under Daene som arrangeres samtidig med Fotballfestivalen.

Lillesand kommune
Kommunens egen hjemmeside med all den informasjonen du har behov for. Du kan hente en informativ brosjyre om Lillesand her

Visit Sørlandet
Nettstedet for deg som ønsker å lære landsdelen bedre å kjenne. På Sørlandet er det mye som skjer om sommeren og her finner du tilbudene!

Skattejakt.no
Skattejakt på Sørlandet er en hyggelig og spennende sommerkonkurranse som engasjerer hele familien. Det hele går ut på å samle gullmynter fra skattekister plassert rundt omkring på hele Sørlandet. I forbindelse med hver skattekiste finnes en opplevelse eller en overraskelse. I nærheten er det alltid en eller flere attraksjoner.

Mitt Sørland

Interaktivt nettsted hvor du får bedre innsikt i hvilke tilbud som finnes for barn, ungdom og voksne i alle aldre. På Sørlandet er det mye som skjer om sommeren og her finner du tilbudene!

Norges Fotballforbund
Fotballfestivalen er godkjent av NFF/AFK og arrangeres i samarbeid med en av forbundets samarbeidspartnere, TINE.

Trenerforeningen
Norsk Fotball-Trenerforening arbeider for å gjøre norske fotballtrenere bedre. Er du blant dem som har lyst til å bli medlem?