Hovedside
Visjonen
Fotballskole
SommerGØY med fotball
Påmelding
Kontakt oss
Lillesand Stadion
Lenker
Tidligere Fotballfestivaler
Pressen om Festivalen
Lillesand Fotballakademi
Tips til unge fotballspillere
Fotballbøker
Fotballbøker (NY)

Fotballfestivalen 2011 arrangeres i samarbeid med:

Vi som arrangerer Fotballfestivalen er glødende interessert i fotball. Vi prøver å holde oss oppdatert, blant annet ved å lese en del av de gode bøkene om fotball som utgis. De bøkene vi viser her kan fås kjøpt på Bokkilden. 
Fotballskader og idrettsmedisin

Forfattere: Andersen, Thor Einar (for) / Andreassen, Geir Stray (for) / Johansen, Pål Arne (for) / Norges fotballforbund (utg)

Mer info / Kjøp boken

Fotballskader og idrettsmedisin er en innføring i skadeforebygging, skadebehandling og skadeoppfølging i fotball. Norges Fotballforbund har funnet det meget viktig og nødvendig å lage denne boka som tar utgangspunkt i hva en kan komme ut for av skader og sykdom i fotballsammenheng og hva du bør eller kan gjøre når det skjer.
Bli en bedre fotballspiller

Forfatter: Borgersen, Bård 


Mer info / Kjøp boken

Forfatteren tar for seg defensive og offensive detaljer, i straffesparkfeltet og mellom straffesparkfeltene. Leseren får tips og råd til å løse konkrete situasjoner og spillsekvenser, med hovedvekt på valg av handling. Boken er skrevet for spillere, trenere og særlig unge utøvere som vil utvikle seg som fotballspillere.
Soccer training for goal keepers

Forfattere: Bischops, Gerrards, Wallraff

Mer info / Kjøp boken

In 50 training lessons, coordination exercises, fitness and preparation tips for the game for all age groups, trainers and exercise leaders as well as the goalkeeper are shown the possibilities of being able to improve the performance capabilities of the Number 1.
Ferdighetsutvikling i fotball

Forfatter: Bergo, Aksel / Johansen, Pål Arne  / Larsen, Øyvind  / Morisbak, Andreas 

Mer info / Kjøp boken

 Boka tar for seg de fire ferdighetsdimensjonene: den individuelle, den relasjonelle, den strukturelle, samt kampdimensjonen. Her er de fire dimensjonene samlet til en helhetlig fotballforståelse, og viser hvordan en slik tilnærming får konsekvenser ute på treningsfeltet. Boka presenterer en øvelsesbank med 75 øvelser. Noen øvelser passer for barn og unge, mens andre øvelser passer for aktiviteter på høyeste nivå.
Fotballdommeren

Forfattere: Bjørnestad, Reidar (for) / Egeland, Thor Aage (for) / Øvrebø, Tom Henning (for)

Mer info / Kjøp boken

Temaene i boka er rettet mot den psykologiske kompetansen som er viktig for en fotballdommer. Boka kan sees på som en oppsummering av det arbeidet som er gjort fram til i dag på å utvikle dommerens mentale ferdigheter.
Mental trening i fotball

Forfatter: Pensgaard, Anne Marte / Høgmo, Per Mathias / Owren, Cecilie (ill.)

Mer info / Kjøp boken

Mental trening i fotball er en praktisk bok som forklarer og veileder fotballspillere og trenere i utvikling av mentale ferdigheter. Boken er lettfattelig, med praktiske eksempler hvor kjente fotballspillere gir innblikk i hvordan de jobber med blant annet å bygge opp selvtillit og takle motgang. 
Prestasjonsutvikling i fotball

Forfattere: Wisløff, Ulrik / Sigmundstad, Einar  / Salveson, Rolf

Mer info / Kjøp boken

Boken handler om fysisk trening for fotballspillere (teori, metoder og tester), taktisk/teknisk trening i forhold til utvikling av enkeltspillere og treningsplanlegging i forhold til en endret fotballhverdag.
Fotballøvelser

Forfattere: Anders O. Brunes  og Jarle Hellesnes

Mer info / Kjøp boken

Boka inneholder 115 fotballøvelser inndelt i ulike kategorier som blant annet oppvarmingsøvelser, pasningsøvelser, føre- og dribleøvelser, skudd- og avslutningsøvelser, keeperøvelser og ulike former for småspill og konkurranser. Hver øvelse har en beskrivende illustrasjon og korte tekster som forklarer øvelsen.
David Beckham - mitt liv

Forfatter: Beckham, David (for) / Watt, Tom (med) / Neraal, Anders (ove) / Nielsen, Atle (ove) / Rønsen, Arild (ove)

Mer info / Kjøp boken

Forfatteren er en av planetens mest omtalte menn. Denne boka forteller hans historie fortalt med hans egne ord. Det er en bok om fotball, familie og berømmelse.
Fotballmedisin

Forfatter: Ekstrand, Jan (for) / Engebretsen, Lars (for) / Karlsson, Jon (for) / Caspari, Mireille (ove)


Mer info / Kjøp boken

I Fotballmedisin tas det opp, fra et fotballspesifikt synspunkt, hvordan lag og trener sammen med medisinsk ekspertise kan arbeide forebyggende, hvordan akutte skader og ulike sykdommer påvirker spilleren, samt hvordan rehabilitering og oppfølging bør fungere. Boken er i første rekke beregnet på trenere, ledere og aktive spillere.
Levering og betaling
De fleste norske bøker har en leveringstid på 2 - 7 dager, mens bøker fra England varierer mellom 1 og 4 uker avhengig om de finnes på lager hos Bokkildens distributør eller ikke. Man kan velge om man vil betale med kort eller giro.
Sikkerhet
I Bokkilden krypteres all overføring av kundeopplysninger og betalingsinformasjon ved standard SSL-kryptering. Ved betaling med kreditt- eller debetkort gjøres kontroll, autorisering og belastning via Bankenes Betalingsentrals e-handelssystem BBS ePay (SET-protokoll).